Üdvözlünk a SzóKiMondóka: Foglalkozz velem! klubjában

A SzóKiMondóka küldetése, hogy gyermeked foglalkoztatását, fejlesztését gyerekjátékká tegye számotokra. Erre eddig kiadványainkat tudtad felhasználni, amelyek közül itt válogathatsz. A Foglalkozz velem! klub azért jött létre, hogy:

  • tovább segítsük kiadványaink felhasználását a játékcsomagokhoz készült napi tevékenységek kidolgozásával, amelyet itt tudsz 3 variációban megrendelni: napi 1, napi 2 vagy napi 3 foglalkozásra lebontva a játékcsomag elemeit.
  • Foglalkozz velem! klubban egy helyen tettük közzé eddig megjelent dalainkat, mondókákat, színezőket, foglalkoztatókat, képes tördeléssel készült meséket és a nektek készített játékokat – te döntöd el, hogy melyik modulra van ezek közül szükséged. 
  • Szülőknek szóló oktatóanyagokkal segítsük és könnyítsük meg neked a gyermeknevelést (hamarosan).

Az alábbiakban pedig kipróbálhatod a SzóKiMondóka online tárházát egy 14 napos, ingyenes kihívás keretében, amelyre az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz. 

Jó szórakozást! 

 

Foglalkozz velem! kihívás

A kihívás 14 napja alatt naponta kapsz egy emailt, amelyből kattinthatsz az aznapi foglalkoztatóra: mondóka, dal, játék, amellyel együtt játszhattok, letölthető szókártyákkal, színezőkkel, vagy nyomtatható foglalkoztató oldalakkal.

A kihívást bármikor elkezdheted, utána pedig minden nap, reggel 8 órától tudsz továbblépni a következő foglalkoztatóra.

Jelentkezz be Facebook csoportunkba, ahol várjuk tapasztalataidat és a játék során készült fotókat! 

Nagyon szépen köszönjük a Foglalkozz Velem! kihívás lehetőségét! Kislányom türelmetlenül várta minden nap az újabb dalt, mondókát, foglalkozást, a meghosszabbítás nekünk szinte ünnep volt! A szókartyak nagyon sokat segítettek, kislányom különösen kedvelte az Föld napján feltett anyagot!

Kökényesdi Katalin

Már rengetegszer látták a fiúk a dalokat, ennek ellenére mindig újra és újra ámulattal nézik a videókat 🙂 és mindig egyből kikeresik a szókártyák közül azt a szót, ami a filmben szerepel. 

Lányi Nikolett

Beneveztünk a Szókimondóka – Foglalkozz velem! kihívásra és büszkén mondhatom, hogy a férjem is észrevette a fejlődést a kisgyereken.
Ugyan nem tudjuk nyomtatni a szókártyákat, de azt is megoldottuk, hogy én lerajzoltam neki, ő meg kiszínezte.
Biztosan kijelenthetem, hogy nagyon hasznos a SzóKiMondóka.
Bendi-Kiss Barbara