Jelenlegi állapot
Nincs beiratkozva
Ár
USD60000
Regisztráció

Sok szeretettel köszöntünk a “Foglalkozz velem minden nap!” 24 hónapos programunkon! Nagyon jól döntöttél, hogy gyermekeddel szókimondókázol. Látni fogod, hogy mennyire sokat fejlődik a foglalkozások során és csodálotos lesz látni, hogy milyen okos. Ha elég dicséretet kap tőled erőfeszítéseiért, ő fogja hamarosan kérni, hogy játsszatok és hozza a kártyákat, könyveket neked.

Kérlek olvasd át a program legfontosabb tudnivalóit:

Három havonta érkezik új játékcsomag, a közbeeső hónapokban könyveket küldünk. A kiadványok sorrendjét itt láthatod. A könyvekhez is érkeznek játékok, a játékcsomaghoz tartozó 12 hét után. Egy “Foglalkozás” egy heti játéktervet tartalmaz, kivéve a könyvekhez készült 13. hét – azokban 2 heti foglalkozást találsz, mindkét könyvhöz egyet-egyet.

Tapasztalataidat kérlek oszd meg velünk a szia@szokimondoka.hu emailen, vagy rövid videót is küldhetsz róla – akár te beszélsz rajta, akár gyermekedet mutatod meg szókimondókázás közben – cserébe egyik, az előfizetésben nem szereplő kiadványért:

Az ajándékod ilyenkor a következő játékcsomaggal együtt küldjük. Ha rendelni szeretnél ezekből a kiadványokból, azt webáruházunkból megteheted. Ha postaköltség nélkül rendelnél, akkor “személyes átvételt” válassz a pénztárban és legközelebbi játékcsomagod mellé küldjük neked. Ugyanígy bármelyik kiadványunkból rendelhetsz.

Előfizetésed lemondani 3 havonta tudod, addig részletekben fizeted a játékcsomagokat – elég ha írsz egy emailt a szia@szokimondoka.hu-ra, de válaszolhatsz is bármelyik emailre, ha változik a címed, vagy bármi kérdésed van. A lemondást kérlek, hogy a fordulónapod előtt legalább 3 nappal, de legfeljebb 30 nappal jelezd!

Ha nem érkezik meg időben egy kiadványt, azt jelezd nekünk! A játékcsomagok GLS-sel jönnek, amiről emailt és sms-t kapsz, a könyveket a posta viszi értesítés nélkül – ezek egy hétig is utazhatnak, de ha nem érkezik meg a “csomagod feladva” email megérkezésétől számított egy hét múlva sem, feltétlen jelezd nekünk minél hamarabb!

Ha nem érkeznek meg az emailek a foglalkozástervekkel, azt is jelezd nekünk!

Ezek voltak a legfontosabb tudnivalók, akkor vágjunk is bele: