Jelenlegi állapot
Nincs beiratkozva
Ár
USD2000
Regisztráció

Gratulálok, hogy a hat hónapos Játékcsomag előfizetésünket választottad! A napi 3 játékkal maximálisan tudod kihasználni a játékcsomagokban rejlő lehetőségeket. Rengeteg játék és foglalkozás került egy-egy dobozba, amelyeket most minden napra lebontva adunk át neked. Látni fogod, hogy gyermeked milyen sokat fejlődik már néhány hét alatt is és hamarosan maga fogja kérni a közös játékot az átélt sikerélmények miatt.

Két dologra figyelj: a foglalkozás legyen mindig játék, ne tanítás. Inkább olyasfajta kihívás gyermeked számára, amit biztosan meg tud csinálni. Ahogyan okosodik, úgy állíthatod újabb kihívások elé, de azok maradjanak meg az ő szintjén. Ha nem tudja a választ, mondd ki helyette, – ahogyan az útmutatóban is leírtuk – hogy lássa, mit vársz el tőle. És persze díjazd minden próbálkozását! A szülő tetszésnyilvánítása, dícsérete a legjobb motiváció a gyermek számára.

A másik, hogy rendszeresen foglalkozz vele, így hozzászokik, hogy veled, tőled tanul, könnyebben hajt végre más utasításokat is és a veled töltött idő lesz számára az a biztos pont, ahol fejlődik, tanul, önbizalma erősödik, kérdéseket tehet fel, szeretik, foglalkoznak vele, figyelnek rá – ez a tapasztalat készíti fel őt a sikeres életre.

Ha tudod, nyomtasd ki a heti foglalkozástervet, így mindig kéznél lesz, nem kell képernyő elé kerülnöd, amikor gyermeked kéri a foglalkozást. Ehhez a lila gombra kattintva tudod letölteni a nyomtatható pdf-et. Természetesen nem kell nagyon komolyan venni: alakítsd olyanná a közös foglalkozásokat, hogy legyen benne játék, új ismeret, ismétlés, kedvelt mondóka, stb.

Ha kérdésed van, tedd fel nekünk: szia@szokimondoka.hu