Köszönjük, hogy elvégezted a 14 napos kihívást! 

Szeretnénk, ha elmondanád a véleményed a kihívással kapcsolatban! Töltsd ki ezt a pár perces kérdőívet annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet nyújthassuk a hozzád hasonló szülők számára!

A kihívás elvégzői számára egy különleges
ajánlattal készültünk:

A Foglalkozz velem! klub mind a 7 moduljához: 

 • MESÉK
 • DALOK
 • MONDÓKÁK
 • FOGLALKOZTATÓK
 • SZÍNEZŐK
 • JÁTÉKOK
 • FILMEK

hozzáférést szerezhetsz most mindössze havi 2500 Ft-ért! 

EZ A VIP TAGSÁGi AJÁNLATUNK 

 ÍGÉRETÜNK: 

 • Vállaljuk, hogy nem növeljük a havidíjat, akkor sem, ha már több, mint 100 játék van a klubban.
 • Postán megkapod a 3000 Ft értékű ajándékcsomagot (személyesen neked összeállítva)!
 • Megírhatod nekünk kívánságaidat, hogy milyen témában szeretnél még játékot, amit ha tudunk, teljesítünk.

 

De vigyázz: az ajánlat csak 4 napig él – a fenti számláló mutatja a hátralévő időt. Utána már havi 3500 Ft-ot kell fizetned a VIP hozzáférésért. 

Csatlakozás a Foglalkozz velem! klubhoz

FIGYELEM!
Ez a kedvezményes 2500 Ft-os ajánlat csak 4 napig, a számláló lejártáig él!
Utána már havi 3500 Ft-ot kell fizetned a VIP hozzáférésért.

 

Több információért OLVASS TOVÁBB:

Szeretnél további fejlesztő foglalkozásokat gyermekeddel, de nem tudod, hogy mit szedjél elő?

A SzóKiMondóka online tárháza, a Foglalkozz velem! klub pont azért jött létre, hogy egy helyen megtaláld azokat a játékokat, dalokat, mondókákat, amelyeket sikerrel tudsz használni gyermekeddel! 

Szeretnéd felkészíteni az óvodára, iskolára, de nem tudod hogyan?


Sok játék létezik a témában, de még pedagógusként is nehéz átlátni, mi mire épül s hogyan működik, nem, hogy laikus szülőként. 

 

Szeretnéd, ha játszva válna olvasást szerető emberré, de nem tudod, hogy mit tegyél ennek érdekében?

Nem kell megvárnod az iskolakezdést, a SzóKiMondókával már 1-másfél éves kortól kezdve biztosíthatod számára az olvasással való játékos ismerkedést, sikerélmények szerzését. Mire gyermeked az iskolába kerül alig várja már, hogy megtanuljon olvasni, erős önbizalma és a közös olvasásához kapcsolódó öröme segíteni fogják a kezdeti nehézségek legyőzésében.  

Szeretnéd erősíteni önbizalmát, fejleszteni készségeit, de nemtudod, hogyan fogj hozzá?

A SzóKiMondókával mindez gyerekjáték. Kérdezz-felelek játékainkkal a kérdezést mindig az ő szintjéhez igazíthatod, minden egyes játékkal egy magasabb szintre emelve fel őt.

Szeretnéd, ha játékosan megtanulná a magyar nyelvet, de kevésnek találod, ha ennek érdekében csak beszélsz hozzá? 

A SzóKiMondóka játékok bevonják az összes érzékeszervet: a kisgyermekek látják, hallják, majd kimondják és eljátsszák a sorra kerülő szavakat, így sokkal gyorsabban jegyzik meg az új szavakat, mintha csak hallanák. Külföldön nevelkedő kisgyermekek számára alapvető eszköz a magyar nyelvtanításban. 

Szeretnéd, ha elkezdene végre beszélni és mások is megértenék? 

Játékainkkal az első szavak kimondatásától kezdve az egész mondatokban való beszédig, vagy akár a történetírásig tudod eljuttatni gyermeked. Közösségbe kerülés előtt alapvető, hogy megtanulja úgy kifejezni magát, hogy mások is megértsék. 

Ígéretünk: 

Soha többé nem fog gondot okozni, hogy mivel kösd le gyermeked – a tapasztalatok alapján garantáljuk neked, hogy gyermeked maga kéri majd a SzóKiMondókával való foglalkozást és fejlődése annyira látványos lesz, hogy mások is kérik majd a receptet. 

 

 

De miről is van szó? 

A SzóKiMondóka 6 éve jelentet meg fejlesztő játékcsomagokat és közös olvasásra alkalmas könyveket, amelyek segítségével játékosan fejlesztheted gyermeked.

A magas nyomdaköltségek miatt azonban nem tudunk olyan ütemben megjelentetni új anyagokat, ahogyan neked arra szükséged lenne. Ezért kitalátuk és kifejlesztettük a SzóKiMondóka fejlesztő játékainak online tárházát, amelyet mostantól a Foglalkozz velem! klub keretében te is élvezhetsz! 

 

Mit is jelent ez? 

7 modulban találsz fejlesztő foglalkozásokhoz szükséges kellékeket a klubban: 

 1. MESÉK: minden SzóKiMondóka mese az általunk kifejlesztett képes tördeléssel készült, hogy a kevésbé türelmes gyermekek is könnyedén bekapcsolódhassanak az olvasásba
 2. DALOK: a játékcsomagokban szereplő zenés videók – animált, vagy élő szereplős gyerekdalok – és olyanok is, amelyeket csak itt érhetsz el 
 3. MONDÓKÁK: közösen eljátszható, aktivitásra ösztönző mondókák a közös játékokhoz
 4. FOGLALKOZTATÓK: ha szeretnétek elmerülni egy-egy témában, remek alkalmat adnak erre letölthető foglalkoztatóink  
 5. SZÍNEZŐK: míg gyermeked kiszínezi a rajzot, megbeszélhetitek az érintett témát, gyakorolhatjátok a szavakat
 6. JÁTÉKOK: a Család filmben látható kirakós és még sok más, hasonló szókártyás játék közös családi szórakozáshoz 
 7. FILMEK: passzív ücsörgés helyett interaktív, megmozgató filmek, amelyeket a játékcsomag sorozatból ismerhetsz: közben felállunk, mondókázunk, szavakat tanulunk…

Mennyibe kerül mindez?

A klubba beléphetsz akkor is, ha ezek közül csak egyetlen modul érdekel téged, mindössze havi 1000 Ft-ért! 

Két modulra már havi 1500 Ft-ért válthatsz bérletet,

3 modulra havi 2000-ért,

4 modulra 2500-ért,

5 modulra 3000-ért,

6 modulra 3500-ért, 

a 7. modult pedig ajándékba kapod. 

 

Jelenleg több, mint 50 foglalkozást találsz a Foglalkozz velem! klubban, de ezek száma folyamatosan nő. A havidíjad nem lesz több annál, amennyiért beléptél akkor sem, ha már kétszer, háromszor ennyi játék lesz a klubban, vállaljuk, hogy árat csak az új belépők számára emelünk. A tagok számára a díjemelés kizárt. 

MEGLEPETÉS:

Az összes modulra szóló VIP tagságot most – korlátozott ideig – csak 2500 Ft havidíjért kapod meg!

Mit kapsz, ha csatlakozol? 

A Család fejezetben találkozhatsz ezzel a Móna fej kirakóssal, amellyel a szókártyákkal játszik anya a gyerekekkel. Letölthető formában találod meg a klubban. Elkészítettük fiú párját is, a Marci fej kirakóst.

A Fák haszna puzzle, vagy a Tavi állatokról szóló szókártyás játék is újdonság. 

Játékcsomagban még meg nem jelent dalok, mondókák, a filmekbe került kísérletek, a témákhoz készült színezők és foglalkoztató oldalak – mind csupa új játék, amelyeket nyomtatásban még nem láthattatok. 

Miben mások az online játékok, mint fizikai termékeink? 

Sok újdonságot találsz a játékok közt, például minden játékcsomag szavaiból íródott egy-egy új mese, amelyeket sikerült a tőlünk megszokott képes tördeléssel feltennünk a klubba. Új szavakat is találtok a letölthető szókártyák közt, kivágható bábokat a testrészekhez és verseket a nyelvi kreativitás gyakorlásához. 

A játékok kínálata folyamatosan bővül.

VIP tagként pedig megírhatod nekünk, hogy mi hiányzik még és ha tudjuk, megcsináljuk! 

Többek közt ezek a társasjátékok várnak a klubban: 

Kisfiam 4 évesen még nem akart megszólalni magyarul, (Olaszországban élünk) ezért bántott a gondolat, hogy mit ronthattam el, hisz én sokat énekeltem, mondókáztam neki kicsi kora óta, valamint sokat beszélek hozzá magyarul. Keresgettem az interneten, valamint olvastam több szakirodalmat ebben a témában, és rábukkantam a SzóKiMondókára.

Most, nem egész fél év távlatában, már büszkén mondhatom, hogy a szókártyákat szinte mindet magától felismeri, mondja a kisgyerek. Írás és kép alapján is. Rövid tőmondatokban próbál már beszélni és imádja a mondókákat.

Bendi-Kiss Barbara

Legyél TE gyermeked legjobb fejlesztője! 

Gyermeked számára te vagy a legjobb tanító, a ő veled szeretné minden idejét tölteni. Használd ki ezt a korai években, mert ez nem marad sokáig így.

Ha kevés időd van rá, annál fontosabb, hogy akkor viszont rá figyelj és segít, ha tudod, mihez nyúlj, mit használj, mivel foglalkoztasd. 

Adj jó alapokat az iskolára! 

Az iskolaérettség egy fontos cél, amiért te is nagyon sokat tehetsz. A klubban található irányított foglalkozásokkal fejlesztheted gyermeked figyelmét, értelmét, szókincsét, önkifejezését és önbizalmát is – mind olyan készség, amire nagy szüksége lesz az iskolaévek alatt.

Kíváncsisága és a tanulás szeretete is megmarad így sokáig. 

Alapozd meg most a kapcsolatotok! 

Ha most megszokja gyermeked, hogy tőled, veled tanul, akkor sokkal könnyebb lesz vele leülni házifeladatot készíteni és tanulni. Képes tördeléssel készült kiadványainkkal sikerélménye lesz az olvasással kapcsolatban, alig várja már, hogy olvasni tanuljon. Közben kapcsolatotok épül, önbizalma fejlődik és szemed láttára lesz egyre okosabb, önkifejezőbb gyermeked.

Miért ennyibe kerül? 

Fejlesztő pedagógusok dolgozzák ki a Foglalkozz velem! Klubban található feladatokat, a grafikus pedig megrajzolja és megszerkeszti, amit a szakemberek kitalálnak. Annak érdekében, hogy a tőlünk megszokott legmagasabb színvonalon, rendszeresen készüljenek számotokra minőségi anyagok ez a tagsági havidíj a minimális működtetési költség.

Úgy próbáljuk elérhetővé tenni számodra a szolgáltatást, hogy már egy modulra is elő tudsz fizetni havi 1000 Ft-ért. 

Miért minket válassz? 

 A SzóKiMondóka már 6 éve van jelen a magyar piacon. Ezalatt számos szakmai elismerést nyertünk és rengeteg olyan vásárlói visszajelzést kaptunk, ami arról szólt, hogy a gyermek velünk tanult meg beszélni, a legjobb fejlesztő játéka a SzóKiMondóka, vagy akár az egyetlen játéka, amit szeret. 

A fizikai termékek terén már bizonyítottunk: az Ország Játéka címet elnyert Család játékcsomagunkat harmadszorra nyomtatjuk most újra, gyerekek ezreinek segített a játékcsomag sorozat a határainkon innen és túl is: Japán, Németország, Ausztria, Svájc, Egyesült Államok, Svédország, Norvégia, Kanada, Erdély, Felvidék, Szerbia – ezekben az országokban már szókimondókáznak a magyar kisgyermekek, itthon pedig számos óvoda és gyógypedagógus használja és ajánlja a szülőknek otthoni fejlesztésre. 

Az online térre azért váltottunk, hogy több játékkal tudjunk segíteni benneteket, több eszközt adjunk a szülők kezébe és gyakrabban láthassatok tőlünk új filmet, dalt, mondókát. Az online játékok fizikailag is megjelenhetnek, ugyanakkor az eddig megjelent termékeink használatát kiegészítik a Foglalkozz velem! klubban megjelenő foglalkoztatók, színezők és játékok. 

Próbáld ki te is! 

Az összes modulra előfizető első 50 VIP klubtagnak járó AJÁNDÉKOK: 

 • 5 db-os kemény karton szókártyacsomag, amelyeket játékcsomagjainkban találsz (a készlet erejéig választhatsz a rendelkezésre álló 30 szókártya közül)
  értéke: 1290 Ft  
 • Szülői útmutató és játékgyűjtemény füzet (nyomtatásban)
  értéke 1290 Ft  
 • Mondóka kocka
  értéke: 420 Ft

Összesen 3000 Ft értékű ajándék a címedre postázva 0 Ft postaköltséggel!

 

A klubtagság ára 3500 Ft, de te most 3000 Ft-ért élvezheted a Klub teljes játékkínálatát.

Vállaljuk, hogy a belépéskori havidíjat nem emeljük, akárhány játék kerül a Foglalkozz velem! klub online tárházába. 

Mit tegyél most?

 
Az alábbi gombra kattintva
rendeld meg Foglalkozz velem! klub tagságodat,

s ha a teljes klubtagságot választottad, utána kiválaszthatod ajándék szókártyáidat!

Szerinted a te gyermeked nem akar veled játszani? 

Próbáld ki a közös mondókázást videóink segítségével, vagy szókártyás játékainkat és te is megtapasztalod azt a csodát, hog milyen gyorsan tanul meg szavakat kimondani, vagy felismerni gyermeked. 

Őszintén mondhatom, hogy az egész SzóKiMondóka azért született meg, mert saját kislányom olyan jól reagált a szókártyákra, hogy ezt a tapasztalatot meg akartam osztani másokkal is. Azóta sok kisgyermeknek segített a beszédindításban, önkifejezésben, külföldön pedig a magyar nyelv megtanulásában a SzóKiMondóka. 

Még mindig nem hiszed, hogy nektek jó lenne? 

Már 1000 Ft befektetésével is kipróbálhatod és 30 napig élvezheted a Klub előnyeit. Ha úgy érzed, hogy nem segít nektek, bármikor lemondhatod, fordulónapig még akkor is hozzáférsz a megvásárolt anyagokhoz. 

Hogyan tudom lemondani az előfizetést? 

A Foglalkozz velem! klubba belépve a Hozzáférésem menüpontban bármikor egyetlen kattintással lemondhatod a szolgáltatást, amelyekhez fordulónapig megmarad a hozzáférésed. 

Mennyire biztonságos a fizetés? 

Tagsági rendszerünket a SimplePay OTP szolgáltaltás kezeli, kártyaadataidat mi nem kapjuk meg, így adataid teljes biztonságban vannak. A megrendelés során megkapott személyes adataidat pedig biztonságosan tároljuk és SOHA nem adjuk ki harmadik félnek. 

Hogyan tudod megrendelni? 

Ezt kell tenned: Kattints a Jelentkezem a Foglalkozz velem! klubba gombra! Töltsd ki személyes adataiddal az űrlapot, add meg számlázási és postacímedet, válaszd ki az ajándék szókártyákat, ha a teljes áras csomagot választottad! 

Ha ezzel megvagy, kattints a Tovább a fizetésre gombra és készítsd elő bankkártyádat! Az OTP Simple oldala fog megjelenni, ahol meg kell adnod a kártyaadatokat, majd kattints a Fizetés gombra. Ez után ne zárd be az ablakot, amíg meg nem jelenik a visszajelzés a sikeres fizetésről. 

Emailben néhány percen belül megkapod a belépéshez szükséges adatokat és befizetésedről a számlát.

Jelentkezz most!

Maradt még kérdésed?
Írj nekünk: szia@szokimondoka.hu
vagy hívj minket: 20/6656199